İşletme Programı Hakkında

MENU

Günümüz koşullarında işletme, mühendislik, hukuk gibi birbirinden farklı disiplinlerden gelen yöneticilerin iş yaşamlarına ara vermeden bilimsel gelişmeleri takip ederek, öğrenmiş oldukları teorik bilgileri pratikte de karşılaştıkları problemleri çözmede kullanabilmesi beklenmektedir. Bu programın amacı, sürekli gelişen ve değişen piyasa şartlarına göre kendini yenilemeyi bilen, girişimci, dinamik ve analitik düşünce becerisine sahip yöneticiler yetiştirerek iş hayatına kazandırmaktır.

Uzaktan Eğitim İşletme Tezsiz Yüksek Lisans Programının güncel teori ve uygulamaları temel alan ders programı. etkili iletişim yapabilen ve kişisel becerilere sahip, sosyal sorumluluk bilinci ile sürekli gelişme hedefi güden profesyonel yöneticiler yetiştirmeye yönelik hazırlanmıştır. Programa devam eden katılımcılar ilk iki yarıyılda temel işletme alanı dersleri alacaktır. Programın üçüncü yarıyılında katılımcılar uzmanlaşmak istedikleri alanı seçecek ve o alanda açılacak dersleri alacaklardır. Programda muhasebe ve denetim, bankacılık, finans, pazarlama, yönetim, işletme hukuku, turizm ve uluslararası lojistik ve ticaret gibi uzmanlaşma alanları sunulmaktadır.

Uzaktan eğitim programımızın amacı, teknolojinin en ileri olanaklarını kullanarak yüksek lisans öğrencilerimize görsel ve işitsel eğitim araçları kullanılarak daha hızlı ve etkin öğrenme olanağı sunmak, öğrenci memnuniyetini sürekli kılarak başarılı mezunlar yetiştirmektir.

Uzaktan Eğitim İşletme Tezsiz Yüksek Lisans Programı, toplam 30 kredilik ders yükü (10 ders) ve kredisiz bitirme projesinden oluşur.