İstanbul Okan Üniversitesi

Kullanıcı Hizmetleri

MENU

Galeri

ÇALIŞMA SAATLERİ :
HAFTA İÇİ HERGÜN: 08.30 – 02.00
HAFTA SONU: 10.00 – 00.00

İNTERNET OLANAKLARI:
Tuzla kampüsümüzde bulunan 3 Kütüphanemiz de kullanıcılarımızın İnternet üzerinden ihtiyaç duydukları bilgiye erişebilmeleri için 50 adet Bilgisayar bulunmaktadır. Ayrıca kablosuz erişim sistemi sayesinde kütüphanemizin her noktasından İnternet erişimi sağlanmaktadır.

Bilgisayarlarımızdan öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz rahatlıkla faydalanabilmektedirler. İnternet erişimi tamamen ücretsizdir. Bilgisayarlar sadece eğitim ve bilimsel araştırma amacıyla kullanıcı hizmetine sunulmaktadır.

ÖDÜNÇ VERME HİZMETİ:
İstanbul Okan Üniversitesi öğrencileri, öğretim elemanları ve idari personeli kütüphaneden ödünç kitap alabilirler. Üniversite kimliği olmayan kullanıcılar ödünç verme hizmetinden yararlanamazlar. Danışma kaynakları, süreli yayınlar, basılı olmayan tezler, yazma ve basma nadir eserler, rezerve ve ders kitapları bölümündeki yayınlar ve standartlar ödünç verilmez.

Üzerinde cezası ve iade süresi geçmiş yayın bulunan üyelere ödünç yayın verilmez. Kütüphanemizde ayrım yapılmaksızın bütün kullanıcılara 15 gün süreyle 2 kitap ödünç verilir.

Kütüphaneler arası ödünç verme hizmeti
Kütüphanemiz koleksiyonunda bulunmayan kitaplar Kütüphaneler arası işbirliği (ILL) kuralları kapsamında, diğer üniversite kütüphanelerinden sağlanarak akademik kadronun hizmetine sunulur.