Erasmus Programı Dil Sınavı

13 Mart 2017

2017/18 Güz ve Bahar Dönemi için Program Ülkeleri Erasmus+ Öğrenim Hareketlilikten faydalanmak isteyen öğrencilerimiz için 3 Nisan 2017 Pazartesi günü, saat 14-16:30 arasında İngilizce Yazılı Dil Sınavı yapılacaktır. Sınava, ortalaması lisans için en az 2.20, yüksek lisans ve doktora için 2.50 olan öğrenciler başvurabilir.

Sınava katılmak isteyen tüm öğrencilerin, 30 Mart 2017 tarihine kadar kimoerasmus.okan.edu.trüzerinden online başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Öğrenci sistemiyle entegre bir şekilde alınan başvurular için;

Kullanıcı Adı: TC kimlik numarası girilecek
Şifre: OIS sistemine giriş için kullandığınız şifre

Online başvurusunu tamamlayan öğrencilerin, 1 adet başvuru formunu (akademik koordinatörleri tarafından imzalandıktan sonra) Erasmus Ofis’e (Uluslararası Programlar Koordinatörlüğü) teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvuru belgeleri eksik olan öğrenciler dil sınavına katılamaz.

Sınav belgeleri teslimi için son tarih 31 Mart günü, mesai bitimidir. Yazılı sınav derslikleri 31 Mart tarihinde web sayfalarımız üzerinden ilan edilecektir.

Sözlü sınavlar 4,5,6 Nisan 2017 tarihlerinde yapılacaktır. Sözlü sınava girmeyen öğrenciler otomatik olarak elenirler.

Sınav tarihi: 3 Nisan 2017 Pazartesi
Saat: 14.00-16.30

Erasmus Programme English Language Exam
Erasmus Study Mobility English language exam for the Spring and Fall Semesters of the 2017-2018 will take place on Monday, April 3, 2017.

Applications will be taken online kimoerasmus.okan.edu.tr on March 10-30, 2017. The online system is integrated with the student affairs office system (OIS). Students should use OIS log in information for online application.

User Name: Turkish nationality ID
User Password: Passwords that student uses to enter the OIS system.

Students should print out one application form and bring the copy which is signed by the academic coordinator to the International Programmes Office by March 31, 2017.. Classrooms for the exam will be announced on the Erasmus programme web page.

Pre-requisite for Exam Application
Students of undergraduate level should have a minimum GPA of 2.20; those of Graduate level should have a minimum 2.50.

Written Exam: April 3, 2017 at 14:00-16:30. Exam halls will be announced on March 31 through Erasmus programme web page.

Oral Exams will take place on April 4,5,6, 2017. (Students who do not take the Oral Exam will automatically fail).