İş Dünyası ile İlişkiler

MENU
  • Yiyecek-İçecek işletmeleriyle işbirlikleri güçlü olan Gastronomi bölümüz farkındalık sağlayan sektörel ve sosyal sorumluk projeleri geliştirmektedir. Ör: Sıfır Atık Mutfak , Çölyaklılara Reçeteler, Dünya Aşçılar Günü, Sağlıklı Beslenme Çalışmaları, Türk mutfağını tanıtma projeleri, Dünya Makarna Günü vb (Internetten haberler yer almaktadır)
  • Önemli firmaların sponsorlukları ile etkinlikler geliştiren bölümümüz, öğrencilerimizin bu sayede sektörle iç içe çalışmalarını destekler ve birinci sınıftan itibaren iş yaşamının dinamiklerini takip etmelerini sağlar.
  • Sponsorların destekleriyle geliştirilen marka dersleri sayesinde sektör çalışanlarının alan bilgileri öğrencilere aktarılır (Müfredatta marka derslerinin isimleri görülebilir).
  • İş birliklerimiz öğrencilerimize staj, kısmi zamanlı çalışma avantajı sağlar. Öğrencilerimiz, hayal ettiği işletmede kolaylıkla staj yapabilir.
  • Intern Gastronomi dersi sayesinde, öğrencilere mezun olduğunda iş sahibi olma fırsatını sunar.
  • Aşçı Federasyonları ile iletişimde olan bölümümüz, öğrencileri meslekte duayen pek çok aşçıyla kolaylıkla iletişime geçirebilir.
  • Yurt dışında staj avantajı sağlayan bölümümüz, öğrencilerin mesleki kariyerlerinin gelişmesi için gerekli tüm olanakları sağlar.