İkili Değişim Programına Katılmak için Rusça Dil Sınavı

18 Kasım 2021

23 Kasım 2021 tarihinde ikili değişim programı kapsamında 2021-2022 Akademik yılı Bahar Döneminde Moskova Devlet Dilbilim Üniversitesi’ne gitmek için Rusça dil Sınavımız saat 15.30’da İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesinde yapılacaktır.

Sınava katılmak isteyen tüm öğrencilerin, 22 Kasım 2021 tarihine kadar kimoerasmus (http://kimoerasmus.okan.edu.tr) üzerinden online başvurularını tamamlamaları ve başvuru formlarını imzalı olarak erasmus@okan.edu.tr adresimize göndermeleri gerekmektedir. Başvurularda fotoğraf zorunludur.

İlk defa başvuruyorsanız “İkili değişim programına ön başvuru yapmak için tıklayınız” bağlantısı üzerinden hesabınızı oluşturmanız ve ardından “Kullanıcı Adı” kısmına TC kimlik numarası, “şifre” için OIS sistemine giriş için kullandığınız şifreyi girerek başvurunuzda ilerlemeniz gerekmektedir.

Sınava Katılım Koşulları:

• İstanbul Okan Üniversitesi’nde tam zamanlı öğrenci olmak
  • Rusça Mütercim-Tercümanlık Bölümü öğrencisi olmak
  • Genel not ortalamalarının lisans için en az 2.20
  • Bu sınava 3. ve 4. Sınıf Rusça Mütercim Tercümanlık Bölümü öğrencileri katılabilmektedir.