Haberler

3D Yazıcılar Kaynaklı Eklemeli İmalat ve Üretimin Geleceği Sempozyumu

09 Kasım 2023

Meslek Yüksekokulumuzun, Cumhuriyet’in 100. yılı ve Üniversitemizin 25. yılı onuruna düzenlemiş olduğu "Cumhuriyetimizin 100. Yılında Gelişen Türk Sanayisi" başlıklı etkinliklerimizden, 3D Yazıcılar Kaynaklı Eklemeli İmalat ve Üretimin Geleceği başlıklı sempozyum, 2 Kasım 2023 Perşembe günü Üniversitemiz Osman Hamdi Bey Konferans Salonu’nda gerçekleştirilmiştir.

Poligon Mühendislik firması yetkilileri, düzenlenmiş sempozyumda Meslek Yüksekokulumuz Makine, Mekatronik ve Uçak Teknolojisi öğrencilerine ve akademisyenlerimize 3 boyutlu yazıcılar ve geleceğin üretimindeki yeri konusunda kapsamlı bilgi vermiştir.

Sempozyum sonunda Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Işılay Bilgiç adına firma yetkililerine Makine ve Metal Teknolojileri ve Elektronik ve Otomasyon Bölümleri başkanımız Dr. Öğr. Gör. Taner Karasoy tarafından birer teşekkür belgesi hediye etmiştir.

Programın sonunda akademisyenlerimiz Uçak Teknolojisi Programı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Tavukoğlu Şahin, organizasyonun gerçekleştirilmesinde büyük emeği geçen Uçak Teknolojisi Öğr. Gör. Eren Kayaoğlu ve Makine Programı Öğr. Gör. Özbil Özmen'in katılımlarıyla firma yetkilileriyle hatıra fotoğrafı ile son bulmuştur.

Galeri