Diş Hekimliği Fakültemizin Beyaz Önlük Giyme Töreni

04 Aralık 2023

Diş Hekimliği Fakültemizin 1. sınıf öğrencilerinin Geleneksel Beyaz Önlük Giyme Töreni’ni 12 Kasım 2023 tarihinde Tuzla Kampüsü Sağlık Bilimleri Eğitim Kompleksi’nde bulunan Bekir Okan Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene, Mütevelli Heyeti Başkanımız Bekir Okan, Rektörümüz Prof. Dr. Güliz Muğan, Mütevelli Heyet Başkan Yardımcımız Işıl Okan Gülen, Rektör Yardımcılarımız, üniversitemizdeki diğer fakültelerin Dekanları, Fakültemizin Öğretim Üyeleri ile değerli öğrencilerimiz ve aileleri katılım göstermiştir. Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Deniz Gökçe Meral’in konuşması ile başlayan törenimiz, Dekanımızı takiben Mütevelli Heyet Başkanımız Bekir Okan, Rektörümüz Prof. Dr. Güliz Muğan ve Mütevelli Heyet Başkan Yardımcımız Işıl Okan Gülen’in fakültemize derece ile giren öğrencilerimize beyaz önlüklerini giydirmesi ile devam etti. Tören, tüm öğrencilerimizin önlüklerini giymesi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.