Cumhuriyet’in 100. Yılı ve Türk Diş Hekimliği Günü Etkinliği

04 Aralık 2023

22 Kasım 2023 Çarşamba günü Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim ve Uygulama Hastanesi’nde Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı tarafından “Cumhuriyet’in 100. Yılı ve Türk Diş Hekimliği Günü Etkinliği” düzenlendi. Etkinlik kapsamında Prof. Dr. Enver Sedat Küçükay moderatörlüğünde, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyasi Tarih Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ö. Alkan ‘Kurucu ve Kalıcı Değerleri Işığında Cumhuriyet’in İlanı’ başlıklı konuşmasını gerçekleştirmiştir. Etkinliğin ikinci oturumunda Prof. Dr. Işın Ulukapı moderatörlüğünde fakültemiz öğretim üyeleri ve beşinci sınıf öğrenci temsilcilerinin de katılımı ile “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Diş Hekimliği Mesleği; Bir Asırda Yapılanlar ve Gelecek 100 yıl Perspektifi” paneli düzenlendi.