Kısmi Zamanlı Çalışan Öğrenci Programı

İstanbul Okan üniversitesinde öğrenciler, bir yandan eğitimlerini sürdürürken diğer yandan üniversite içinde çalışma fırsatına sahiptirler.

İlgi ve becerileri doğrultusunda, kısmi zamanlı çalışan öğrenci programına başvuran öğrenciler, eğer üniversite içerisinde çalışmak isterlerse, ihtiyaçlar ve uygunlukları ölçüsünde değerlendirilirler. Üniversitemizde çalışmaya başlayan öğrenciler, iş deneyimi sağlamanın yanında, okurken para kazanmaya da başlarlar.

Ayrıca yarı zamanlı olarak çalışmaya başlayan öğrencilerimizden, mezuniyetleriyle tam zamanlı çalışmaya devam edenler de mevcuttur.

Çalışma programları, öğrencilerin ders saatlerine göre düzenlendiği için derslerinin aksaması söz konusu olmaz.

Programa katılan öğrenciler, üniversitemiz içerisinde akademik ve idari birimlerde görev yaparlar.

Sözleşmeyi görüntülemek için tıklayınız.

Kısmi zamanlı Çalışan Öğrenci Başvuru Formunu doldurmak için tıklayınız.