Fakültemiz 2021-2022 eğitim öğretim döneminin bahar ayında, Özel Hukuk Yüksek Lisans (Tezli/Tezsiz) ve Doktora, Kamu Hukuku Yüksek Lisans (Tezli/Tezsiz) ve Doktora, Arabuluculuk Yüksek Lisans Modülü (Tezli/Tezsiz) ve Bilişim Hukuku Yüksek Lisans Modülü (Tezli/Tezsiz )programlarını açmıştır. Yüksek lisans ve doktora hakkında detaylı bilgileri sunmuş olduğumuz internet adresinden edinebilir ve bu konulardaki sorularınızı Fakülte Dekanlığımızın mail adresine iletebilirsiniz.

Hukuk Fakültesi Toplantı ve Çalışma Odası öğrencilerimizin ve öğretim üyelerimizin kullanımına açıldı! Fakülte binasının giriş katında bulunan A129 numaralı çalışma odasından yararlanmak isteyen öğrencilerimiz Hukuk Fakültesi Sekreterliğinden oda anahtarını temin edebilirler.