Duyurular

2023 - 2024 Güz Dönemi Uzaktan Eğitim Final Sınavları ve Esasları

03 Ocak 2024

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2023-2024 Güz Dönemi Uzaktan Eğitim yüksek lisans programlarına ait Final Sınavları 27 Ocak 2024 Cumartesi günü Tuzla Kampüsü'nde, 10:00 - 13:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Her bir ders için sınav süresi 30 dakikadır.

Sınavda kimlik kontrolü yapılacak olup kimliklerinizi (Okul Kimlik Kartı veya Nüfus Cüzdanı, Ehliyet, Pasaport) yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.

Sınav, Tuzla Kampüsü’nde gözetmen eşliğinde laboratuvar ortamlarında Üniversitemize ait bilgisayarlar üzerinden gerçekleştirilecektir.

Seminer dersini alan öğrencilerimiz sınava saat 10.00 - 10.30 arasında başlayacaklardır.

Sınav Esasları

  • Sınav bitiminde, sınıf listelerine imza atılması zorunludur.
  • Sınav esnasında cep telefonu kullanımı kesinlikle yasaktır.
  • Hesap makinesi kullanılabilir. (Cep telefonu üzerinden hesap makinesi kullanımı yasaktır.)
  • Kampüs dışı sınav girişlerinde, sınav geçersiz sayılacaktır.

Tuzla kampüsünde sınava girecek olan öğrencilerimiz için Sabiha Gökçen Havalimanı Metro İstasyonu durağından saat 08:30’da ücretsiz servis kaldırılacaktır. Sınava kendi aracı ile gelen Öğrencilerimiz, Üniversite kimliğine sahipse aracı ile kampüs içerisine alınacaktır. Üniversite kimliği olmayanlar aracını kampüs çevresine park ederek Nizamiye ‘den güvenlik ve kimlik kontrolleri yapılarak içeri alınacaktır. Sınav öncesi, ilgili güvenlik ve kimlik kontrollerinin aksamaması için gerekli özenin gösterilmesi gerekmektedir. Servislerin geri dönüş saati 13:30'dur.

Servis kullanmak isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki 12 Ocak 2024 tarihine kadar anketi yanıtlamaları gerekmektedir.

Anket formunu görüntülemek için tıklayınız.

Sınava katılacak öğrencilerimizin ismi ve hangi salonda sınava gireceklerine ait listeye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Listeyi görüntülemek için tıklayınız.