2023 - 2024 Güz Dönemi Uzaktan Eğitim Bütünleme Sınavları ve Esasları

08 Şubat 2024

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2023-2024 Güz Dönemi Uzaktan Eğitim yüksek lisans programlarına ait Bütünleme Sınavları 10 Şubat 2024 Cumartesi günü Tuzla Kampüsü'nde, 10:00 - 13:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Her bir ders için sınav süresi 30 dakikadır.

Sınavda kimlik kontrolü yapılacak olup kimliklerinizi (Okul Kimlik Kartı, Nüfus Cüzdanı, Ehliyet, Pasaport) yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.

Sınav, Tuzla Kampüsü’nde gözetmen eşliğinde laboratuvar ortamlarında Üniversitemize ait bilgisayarlar üzerinden gerçekleştirilecektir

Seminer dersini alan öğrencilerimiz sınava saat: 10.00 - 10.30 arasında başlayacaklardır.

Sınav Esasları

• Sınav bitiminde, sınıf listelerine imza atılması zorunludur.
  • Sınav esnasında cep telefonu kullanımı kesinlikle yasaktır.
  • Hesap makinesi kullanılabilir. (Cep telefonu üzerinden hesap makinesi kullanımı yasaktır.)
  • Kampüs dışı sınav girişleri geçersiz olacaktır.

Sınava katılacak öğrencilerimizin ismi ve hangi salonda sınava gireceklerine ait listeye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Listeyi görüntülemek için tıklayınız.