“Ailede Çocuk Eğitimi” seminerleri tamamlandı

05 Mayıs 2016

Üniversitemiz ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği arasındaki işbirliği protokolü çerçevesinde, 27 Şubat-30 Nisan 2016 tarihleri arasında Dila Kurt Eğitimevi’nde, SHMYO Çocuk Gelişimi öğretim üyelerimiz Serap Duygu Demirkan, Fulden Tunç, Z. Deniz Aktan ve Funda Ayra tarafından verilen “Ailede Çocuk Eğitimi” konulu seminer programı sona erdi. Eğitim sonunda eğitimlere düzenli katılım gösteren anne ve babalara, üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Şule Kut ve ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr. Aysel Çelikel imzası ile katılım belgeleri verildi. Anne babalar tarafından talep edilen konulardan oluşan haftalık eğitimler, katılımcılar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Önümüzdeki eğitim yılı için seminer ve eğitimler “Çocuk” ve “Ebeveyn” olmak üzere detaylandırıldı.