MENU

O’TOFD (Türkiye Omurilik Felçlileri) TOPLULUĞU

Misyon:

Ülkemizde omurilik felçli bireylerin yaşadıkları zorlukları ve engelleri birlikte aşabilmek için toplumda duyarlılığı ve farkındalığı artırmak için çalışmalar yapmak üzere kurulmuştur.

Bunun yanı sıra omurilik felcine sebep olacak nedenlerle ilgili bilinçlendirme çalışmalar da düzenleyebileceğimiz etkinlik ve seminerlerle ulaşılabilir ve erişilebilir bir toplum inşa etmektir.

Vizyon:

Omurilik felci konusunda toplumu bilgilendirmek, engelleri kaldırmak, engelli bireylerin akülü araç, tekerlekli sandalye, ortopedik yatak ve medikal malzeme ihtiyaçları için; çeşitli yollarda(plastik kapak toplama, helps steps adım gönderme uygulaması-bağışlar, etkinlikler ve kermeslerde) farkındalık yaratarak gerekli çalışmaları yapmak.

toplulukomurilik@stu.okan.edu.tr