2023 - 2024 Akademik Yılı Beyaz Önlük Törenlerimizi gerçekleştirdik

13 Ekim 2023

Diş Hekimliği ve Tıp Fakültelerimizin 2023 - 2024 Akademik Yılı Beyaz Önlük Törenleri bugün gerçekleşti. Öğrencilerimize önlüklerini Mütevelli Heyet Başkanımız Bekir Okan, Mütevelli Heyet Başkan Yardımcımız Işıl Okan Gülen, Rektör V. Prof. Dr. Güliz Muğan, Rektör Yardımcılarımız ve Dekanlarımız giydirdi.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Deniz Gökçe Meral: “İlk hekimlik provası olarak aileleriniz şahitliğinde önemli bir geleneği devam ettiriyoruz. Bugün giydiğiniz beyaz önlüğünüz saflığın, temizliğin sembolü. Etik kurallara bağlı kalarak, önlüğün size verdiği sorumluluğu unutmayarak mesleğinizi sürdürmeniz çok önemli.”

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selçuk Mercan: “Kendisinden önce hastasını düşünen hekimlerden olun. Size lekesiz verdiğimiz bu önlüğü, yaşamınız boyunca tertemiz ve lekesiz olarak tutmanızı istiyoruz.”