Haberler

6300 öğrencimiz mezuniyet sevinci yaşadı

13 Haziran 2022

Galeri

“İş Yaşamına En Yakın Üniversite” vizyonuyla çalışmalarını sürdüren ve 23. yılını kutlayan Üniversitemizin 2021-2022 Akademik Yılı, Bekir Okan Kültür, Sanat ve Kongre Merkezinde düzenlenen törenle sona erdi. Mezuniyet törenine Mütevelli Heyet Başkanımız Bekir Okan, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Koçak, öğretim üyelerimiz, öğrencilerimiz ve veliler katıldı. Bu yıl 6300 öğrencimiz mezun oldu.

Törende mezunlara ve ailelerine seslenen Mütevelli Heyet Başkanımız Bekir Okan, dünya üniversitesi olma vizyonunun gereksinimlerini yerine getirdiklerini belirtti. “İngilizcenin yanı sıra Almanca, Çince, Rusça ve Arapça gibi iş dünyasındaki önemi her geçen gün daha da artan yabancı dil eğitimleriyle birlikte en az 2 yabancı dil bilen öğrenciler yetiştiriyoruz” dedi. Ayrıca İstanbul Okan Üniversitesi’nin Türkiye’de Girişimcilik Dersi veren ilk üniversite olmasına dikkat çekti.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Koçak “Sevgili öğrencilerimiz, bugün sizin gününüz. Lise mezunu olarak geldiğiniz bu kampüsten, meslek sahibi olarak ayrılıyorsunuz. Ülkemize en iyi şekilde hizmet edeceğinizden kuşkum yok” diye konuştu.