Haberler

O’Social ünlü isimleri talk showda bir araya getirdi

22 Şubat 2019

Öğrenci topluluklarımızdan O’Social’ın düzenlediği talk showda Metin Yıldız, Emrah Karaduman, Aydilge, Bora Duran ve Şimal öğrencilerimizle bir araya geldi. Etkinlikte kahkaha eksik olmadı.

Öğrencilerin ısrarı üzerine Metin Yıldız sahnede Michael Jackson dans şov yaptı. Yıldız “Michael Jackson hayranıyım. İngilizce bilmememe rağmen tüm şarkıları ezberimdedir. Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın bir skecinde bu hayranlığımı gösterip dans etmiştim.” diye konuştu.

Aydilge zamanını güzel şeyler üretmeye harcadığını ifade etti. Şimal ise Türkiye’de magazinde yer almadan ön plana çıkılmadığını söyledi ve asosyal olduğunu itiraf etti. “Ne yapayım? Magazin dünyasından çok uzağım. Evde oturarak haber olmayı bekleyeceğim.” dedi.

“Sana Doğru” şarkısının ortaya çıkışından söz ederken Bora Duran negatif şarkılardan çıkmak istediğini, bu yüzden pozitif bir şarkı olan ‘Sana Doğru’yu yaptığını anlattı. Şarkıyı seslendirirken Aydilge, Şimal ve Metin Yıldız da ona eşlik etti.

Prodüktör ve DJ Emrah Karaduman eski sevgilisi Aleyna Tilki hakkında da konuştu. “Ben de bir şeylere vesile oldum ancak Aleyna ben olmasam da yetenekli bir kız. Doğru yerde, doğru zamanda karşılaştık. Sesini ve enerjisini beğendim. Yetenek Sizsiniz programında onu gördükten sonra Twitter’dan mesaj attım ve albümüme katılmasını teklif ettim.”

Galeri