Liseli Gençler Sosyal Girişimcilik Proje Yarışması 2018 sonuçları açıklandı

08 Mayıs 2018

Türkiye’nin pek çok farklı ilinden 105 lise öğrencisinin başvuru yaptığı Okan Üniversitesi Liseli Gençler Sosyal Girişimcilik Proje Yarışması 2018 tamamlandı. Başvuruları değerlendiren jüri İbrahim Betil, Göksel Gürsel, Suat Özçağdaş, Ercan Tutal ve İstem Akalp’tan oluşuyordu.

Sosyal Girişimcilik ve Sosyal Sorumluluk Uygulama ve Araştırma Merkezimiz tarafından yürütülen yarışmanın birincisi “Sokağın Rüyası” isimli projesi ile Adana Ramazan Atıl Anadolu Lisesi öğrencisi Burak Sakarya oldu. Sakarya, Üniversitemizden %100 eğitim bursu kazandı. Yarışmada ikinciliği Eskişehir Eti Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Emre Tunalı, mobil uygulama projesi “Onlara Kucak Aç” ile aldı. Tunalı, %50 eğitim bursunun sahibi oldu. Yarışmada üçüncülüğü İstanbul Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi’nden İrem Bilgi kazandı. Bilgi “Toprak Değirmeni” isimli projesi ile Üniversitemizden %25 eğitim bursu almaya hak kazandı.