Uluslararası Ofis Müdürümüz Gine Cumhurbaşkanı ile görüştü

10 Nisan 2017

Uluslararası Ofis Müdürümüz Uğur Erkay, Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin davetlisi olarak 20 üst düzey bürokrat ve iş adamıyla birlikte Gine Cumhuriyeti'ni ziyaret etti. Ziyaret kapsamında T.C. Konakri – Gine Büyükelçisi Nur Sağman ile bir araya gelindi. Cumhurbaşkanlığının davetlisi olarak Gine Yüksek Öğretim Bakanı Yaro Balde ile bir araya gelip öğrenci sözü alındı. Gine Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Alpha Conde'ye plaketimiz sunuldu.

Cumhurbaşkanı Conde "Cumhurbaşkanı yakın dostum olan Türkiye'den ilk kez bir üniversite ziyaretimize geldi. Okan ailesini temsilen Uğur Erkay’ı burada görmekten çok memnunum. Eğitime çok önem veren biriyim. Umarım Gineli gençlerimiz Okan'da yetişip ülkelerine hizmete hazır hale geleceklerdir" diye konuştu.