Haberler

3 Gurme 3 Köfte

17 Nisan 2017

Hürriyet köşe yazarı Sahrap Soysal, Hürriyet köşe yazarı ve “Lezzet Durakları” programı yapımcısı-sunucusu Mehmet Yaşin ve yemek yazarı Pelin Bozkurt Bilgiç’in verdiği tariflerle hazırlanan köfteler Gastronomi Bölümümüz, Beef&Fish dergisi ve Gurme Club işbirliğinde düzenlenen “3 Gurme 3 Köfte” etkinliğinde davetlilere sunuldu. Üniversitemizin Gastronomi Bölümü öğrencileri ve Meslek Yüksekokulumuzun Aşçılık öğrencileri tariflerini hazırlarken Soysal, Yaşin ve Bilgiç’e yardım etti. Sahrap Soysal etkinlik için Cevapçici köftesi yapmayı tercih ederken Mehmet Yaşin Kasap Köftesi, Pelin Bozkurt Bilgiç ise İnegöl Köftesi hazırladı.

Galeri