2020 Sözleşme Dönemi Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketlilik Programına Katılmaya Hak Kazananların Listesi

08 Mart 2022

Erasmus başarı puanları (Dil puanı %50 ve GNO %50) dikkate alınmış olup, bir önceki duyurumuzdaki hareketlilik başvurularını değerlendirmede kullanılan değerlendirme ölçütleri ve ağırlıklı puanlar tablosuna göre Erasmus Nihai Puan hesaplanmıştır.

14 Şubat 2022 tarihli sınava katılan ve 2022-2023 akademik yılı Güz dönemi ve 2022 Yaz dönemi için Erasmus staj programından faydalanmaya hak kazananların listesi açıklanmıştır. Hibe almaya hak kazanmış bir öğrencimizin Erasmus hakkından feragat etmesi halinde, hibe hakkı sırada bulunan bir sonraki öğrenciye geçecektir. Böyle bir durum olması halinde ofisimiz direkt olarak öğrenciyle e-mail üzerinden iletişime geçecektir.

Yedek öğrenci statüsünde bulunan öğrenciler dilerlerse faaliyet ve işlemlerine hibesiz olarak devam edebilirler.

Staj hareketliliği ile ilgili bilgi almak isteyenler detaylara bu linkten ulaşabilirler.