Online Kayıt Sistemi

MENU

Sevgili Öğrenci adayımız,

Bu ekran üzerinden Yüksek Lisans ve Doktora kayıtlarınızı online olarak gerçekleştirmek üzere gerekli kişisel bilgi ve belgelerinizi sisteme yükleyebilirsiniz.

Lisansüstü programlara kayıt olmak için bu ekran üzerinden başvuru yapmak, tüm bilgi ve belgeleri yüklemeniz gerekmektedir. Tüm gerekli belge ve formlarını online olarak sisteme yüklemeyen adayların kayıt süreçleri devam etmeyecektir.

Belgelerin orijinallerinin de Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Aday İlişkileri birimine elden teslim edilmesi veya posta yolu ile gönderilmesi gerekmektedir.

Belgeleri sisteme yüklenen ve orijinalleri Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’ne ulaşan öğrenci adaylarının kesin kayıtları eğitim ücretinin ödenmesi sonucu gerçekleşecektir.

NOT: Mülakatlı bölümlere kayıt evrakı gönderen adayların kayıt işlemleri ancak mülakat sınavında başarılı oldukları ve eğitim ücreti ödemesini yaptıkları taktirde gerçekleştirilecektir.

Online kayıt sistemine erişmek için lütfen aşağıdaki Online Kayıt butonuna basınız.

ONLINE KAYIT

Yüksek Lisans ve Doktora programları hakkında bilgi almak isteyen adaylarımızın aşağıdaki linkten Başvuru Formu’na kayıt girmeleri gerekmektedir.

Bilgi almak için başvuru formuna erişmek için lütfen aşağıdaki Başvuru Formu butonuna basınız.

BAŞVURU FORMU