İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ile İngilizce dil eğitimi iş birliğimiz

07 Aralık 2021

Üniversitemiz ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı arasında gerçekleştirilen iş birliği kapsamında, İstanbul Adliyesi Hakim ve Savcıları, hakim ve savcı adayları ve adliye personelinin İngilizce dil eğitimleri, İstanbul Okan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (OKSEM) ve Okan Dil Merkezi koordinatörlüğünde gerçekleştirilecektir.

Söz konusu iş birliğine yönelik protokol, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Koçak, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz, İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Yılmaz, Lisansüstü Eğitim Dekanımız Doç. Dr. Edin Güçlü Sözer, Dekan Yardımcımız ve OKSEM Müdürümüz Doç. Dr. Hüseyin Mert, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı adli ve idari yönetim kadrosunun katılımı ile imzalanmış ve yürürlüğe girmiştir.