OPAE (Okan Proficiency Academic Exam in English)

21 Mayıs 2023

Aşağıda, YÖK'ün (Yükseköğretim Kurulu) en son resmi açıklamasını bulabilirsiniz:

22 Mayıs 2023 tarihi itibarıyla, final sınavları yüz yüze gerçekleştirilecek ve diğer derslerin sınavları çevrimiçi yapılacaktır.

Bu nedenle, OPAE (Okan Proficiency Academic Exam in English), 1 Haziran Perşembe günü O'Learn üzerinden çevrimiçi olarak uygulanacaktır. Konuşma testi için bir kamera ve mikrofona ihtiyacınız olduğunu unutmayın, çünkü konuşma bölümü boyunca kameralar açık olacaktır. Bu nedenle, sınavdan önce kameranızın ve mikrofonunuzun düzgün çalıştığından ve tarayıcı ayarlarınızın doğru yapılandırıldığından emin olun.

OPAE'yi almak için uygun öğrencilerin listesi ile konuşma bölümünün gün ve saati daha sonra O'Learn üzerinde duyurulacaktır.

Lütfen düzenli olarak O'Learn duyurularını ve Okan Üniversitesi e-posta adreslerinizi kontrol edin.