Zorunlu / Seçmeli İngilizce Dersleri Güz Dönemi Muafiyet Sınavları

15 Mayıs 2023

Üniversitemizde verilen Zorunlu / Seçmeli İngilizce dersleri için 25 Mayıs 2023 tarihlerinde O'Learn platformu üzerinden on-line olarak muafiyet sınavları yapılacaktır. Lütfen muaf olmak istediğiniz dersin sınav gün ve saat bilgisi için sınav takvimine tıklayınız.

Sınava girmek isteyen öğrencilerin aşağıda bulunan sınav başvuru formunu 22 MAYIS 2023 saat 23:59'a kadar doldurmaları gerekmektedir. Birden fazla ders için muafiyet sınavına girilmesine izin verilmemektedir. Bu koşulu yerine getirmeyen öğrencilerin sınav notları değerlendirme dışı bırakılacaktır. Lütfen ders kodu seçmeden önce, muaf olmak istediğiniz dersin kodunun doğruluğundan emin olunuz. Yanlış başvurularda sorumluluk öğrenciye aittir. Sınavda başarılı olan öğrencilere "G" harf notu verilecektir.

Başvuru formunu doldurmak için tıklayınız.