İstanbul Okan Üniversitesi

Danışmanlık Hizmetleri ve Proje İş Birlikleri

Değerli Özel Sektör Temsilcileri,

Geliştirmekte olduğunuz sanayi projelerinizde üniversitemizde görevli olan akademisyenlerin danışman olarak yer alması için lütfen TTO Üniversite-Sanayi İş Birliği Birimimiz ile irtibata geçiniz.

Üniversite-Sanayi İş Birliği Birimi’nin temel amacı, üniversitedeki bilimsel potansiyelin, sanayiye aktarılarak ekonomik değere dönüşmesine katkıda bulunmak ve bölgedeki firmaları AR-GE, inovasyon çalışmalarına yönlendirerek, üniversitedeki akademisyen ile sanayici arasında karşılıklı güvene dayalı, sürdürülebilir iş birliğini sağlamaktır.

Yapılacak iş birlikleri öncesinde akademisyenlerimizi yakından tanımanızı önemsiyoruz. Bu sebeple hazırladığımız 'Akademisyen Faaliyet Kataloğu'muzdan akademisyenlerimizin ulusal-uluslararası başarılarını, danışmanlık verebilecekleri faaliyet alanları gibi önemli bilgilere ulaşabilirsiniz.