İstanbul Okan Üniversitesi

Üniversite Sanayi İş Birliği Ofisi

Ofisimizde, Kontratlı Proje ve Kamu Fonları (TÜBİTAK-KOSGEB-Bakanlık Fonları) ile yürütülen Ar-Ge ve yenilik projeleri için Akademik Danışmanlık hizmetlerinin idari süreçleri (proje geliştirme, sözleşme yönetimi, mali süreçler vb.) yürütülmektedir. Akademik danışmanlık hizmetleri ile, üniversitede üretilen bilimsel bilgi sanayinin sorununa çözüm getirmekte olup, bu sayede bilimsel, ekonomik ve teknolojik yönden ülke ekonomisine katkı sağlanmaktadır.

TTO olarak, Üniversitemiz akademisyen ve öğrencilerine ulusal-uluslararası hibe destek programlarına katılımının arttırılması ve yararlanabilmesi adına bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirmenin yanı sıra, proje geliştirme desteği ve idari destek verilmektedir. Bu kapsamda sunduğumuz hizmetler şunlardır:

• Destek programlarına yönelik çağrı duyurularını yapmak.
  • Ulusal ve uluslararası destek programlarının tanıtım faaliyetlerini yürütmek
  • Bilgilendirme ve Yönlendirme (Programların kapsamı ve işleyişi ile ilgili bilgi verme, projeleri doğru programlara yönlendirme)
  • İletişim ve Koordinasyon (Proje ekibi oluşturma, sanayicilerle/diğer akademisyenlerle eşleştirme, proje desteği veren kurum nezdinde görüşme ve takipler)
  • Yazılmış projeleri gözden geçirme, revize etme