"Uçak Teknisyenliği Üzerine" öğrencilerimize yönelik sunum gerçekleştirildi

11 Temmuz 2024

Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Tavukoğlu Şahin'in organizasyonu ile myTECHNIC Eğitim Müdürü Dr. Ümit Kuş ve Eğitim Müdür Yardımcısı Egehan Eğitim, "Uçak Teknisyenliği Üzerine" gençlere yönelik bir tanıtım gerçekleştirdi. Dr. Ümit Kuş, şirketin kuruluşundan itibaren izlediği vizyon ve misyonu anlatarak, firmanın faaliyet gösterdiği sektörlerdeki yenilikçi çalışmaları paylaştı.

Sunumda, gençlerin kariyer yolculuklarına ışık tutacak önemli bilgiler de yer aldı. Şirketin genç yetenekler için sunduğu staj ve iş fırsatlarından, çeşitli eğitim ve gelişim programlarından bahsedildi.

Etkinlik, Meslek Yüksekokulu Uçak Teknolojisi Programı tarafından büyük ilgi gördü ve sorularla interaktif bir şekilde ilerledi. Dr. Ümit Kuş ve Egehan Eğitim'e üniversitemizi ziyaretleri ve yapmış oldukları sunumdaki samimi aynı zamanda da bilgilendirici yaklaşımları için çok teşekkür ediyoruz.