Uçak Teknolojisi Programı öğrencilerinin Pratt&Whitney THY Technic Engine Maintenance Center gezisi

02 Mayıs 2024

Uçak Teknolojisi Programı 1. sınıf öğrencileri, Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Tavukoğlu Şahin ve Öğr. Gör. Eren Kayaoğlu koordinatörlüğünde; Dr. Öğr. Üyesi Taner Karasoy ve Öğr. Gör. Özbil Özmen hocalarımızın değerli katılımlarıyla gerçekleştirdikleri TEC gezisi ile unutulmaz bir deneyim yaşadılar.

Öğrencilerimiz, TEC'ın kapılarını açtı ve uçak teknolojisi alanında gerçek dünya uygulamalarını gözlemleme fırsatı buldu. Aynı zamanda, merkezde uzun dönem staj yapmakta olan 2. sınıf öğrencilerimiz de ziyaret edilerek staj deneyimleri ve bilgi birikimleri paylaşıldı.

Bu özel geziyi hazırlamamıza olanak sağlayan TEC Satınalma, Üretim Planlama ve Kontrol Müdürü Öğr. Gör. Mehmet Kuduzoğlu'na tekrar çok teşekkür ediyoruz.