Haberler

Mezuniyet Törenimizi gerçekleştirdik

03 Haziran 2024

Üniversitemizin 2023 - 2024 Akademik Yılı, Tuzla Kampüsümüzde düzenlenen törenle sona erdi. Mezuniyet törenine Mütevelli Heyet Başkanımız Bekir Okan, Mütevelli Heyet Başkan Yardımcımız Işıl Okan Gülen, Rektörümüz Prof. Dr. Güliz Muğan, öğretim üyeleri, mezunlar ve veliler katıldı. İstanbul Okan Üniversitesi’nden bu yıl 5000 öğrenci mezun oldu.

Törende mezunlara ve ailelerine seslenen Mütevelli Heyet Başkanımız Bekir Okan, dünya üniversitesi olma vizyonunun gereksinimlerini yerine getirdiklerini belirtti: “Biz İstanbul Okan Üniversitesi olarak öğrencilerimize sadece diploma veren bir eğitim-öğretim yuvası değiliz aynı zamanda onları bir dünya vatandaşı vizyonuna sahip olacak şekilde hayata ve geleceğe hazırlıyoruz. Öğrencilerimize sosyal, kültürel ve sportif anlamda da farklılıklar katarak onların iyi bir insan, iyi bir vatandaş olmasını sağlayarak ülkemize hizmet etmelerini amaçlayan bir kurumuz. Girişimcilik Dersi, ikici yabancı dil imkanı, Kariyer ve Yaşam Dersi gibi farklılıklarımızla dünyanın her ülkesinde iş bulabilecek donanımda öğrenciler yetiştiriyoruz.”

Rektörümüz Prof. Dr. Güliz Muğan ise Cumhuriyet’in 100’üncü yılında İstanbul Okan Üniversitesi’nin 25’inci yılını kutladığını ifade etti. Prof. Dr. Muğan konuşmasının sonunda Üniversitemizin 25 yılda toplamda 55 bin mezuna ulaştığını söyledi ve mezun öğrencilerimizi kutladı.

Galeri