Kariyer Fest’e rekor katılım!

16 Mayıs 2024

15 Mayıs 2024 Çarşamba günü Aday İlişkileri Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen İstanbul Okan Üniversitesi Kariyer Fest 2024’e, İstanbul ve çevre illerden 6500 lise öğrencisi katıldı.

Etkinlik Mütevelli Heyet Başkan Yardımcımız Işıl Okan Gülen, Rektörümüz Prof. Dr. Güliz Muğan ve Aday İlişkileri Müdürümüz Alper Tunga Çakıcı’nın açılış konuşmaları ile başladı.

Hayallerindeki meslekleri Tuzla Kampüsümüzde tanımak, üniversite kampüsü deneyimini ve üniversite hayatındaki bahar şenlikleri eğlencesini yaşamak için bir araya gelen öğrenciler, fakültelerde dekanlarımız tarafından karşılandı. Dekanlarımız ve akademisyenlerimiz öğrencilerin sorularına yanıt verdi ve bölümlerini tanıttı. Öğrenciler ayrıca fakültelerin hazırladığı workshoplara da katıldı.

Kariyer Fest, İstanbul Okan Üniversitesi öğrencilerinden kurulu Okan Orkestra ve Batu Akdeniz performansları ile sona erdi.