İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi - Araştırma Görevlisi Sonuçları

24 Eylül 2024

İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Ekonomi ve Finans (İngilizce) Bölümü için 27.08.2024 tarihinde Resmi Gazete’de ilan edilen Araştırma Görevlisi kadrosuna başvuran adayların Giriş Sınavı sonucuna göre BAŞARILI olan aday aşağıda belirtilmiştir.

Listeyi görmek için tıklayınız.

İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi İşletme Bölümü için 27.08.2024 tarihinde Resmi Gazete’de ilan edilen Araştırma Görevlisi kadrosuna başvuran adayların Giriş Sınavı sonucuna göre BAŞARILI olan aday aşağıda belirtilmiştir.

Listeyi görmek için tıklayınız.

İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Uluslararası Ticaret Bölümü için 27.08.2024 tarihinde Resmi Gazete’de ilan edilen Araştırma Görevlisi kadrosuna başvuran adayların Giriş Sınavı sonucuna göre BAŞARILI olan aday aşağıda belirtilmiştir.