Tek Ders / Not Yüks / Mezuniyete 3 Ders Başvuruları

03 Temmuz 2024

Tek Ders / Not Yükseltme / Mezuniyete Üç Ders Sınav başvuruları 1-2 Ağustos 2024 tarihlerinde yapılacaktır.

Tek Ders/Not Yükseltme sınavı başvuruları için tıklayınız.

Formlar, Danışman ve Dekanlık onayı alındıktan sonra Fakülte Sekreterliğine elden teslim edilecektir.

Mezuniyete Üç Ders sınavına girecek olan öğrencilerimiz de aynı şekilde Danışman ve Dekanlık onayı aldıktan sonra ödemelerini en geç 2 Ağustos 2024 tarihine kadar yaparak banka dekontlarını diğer belgelerle birlikte Fakülte Sekreterliğine elden teslim edeceklerdir.

IBAN ve ücret bilgisi için Rektörlük Mali İşler Müdürlüğü ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Tek Ders/Not Yükseltme/ Mezuniyete Üç Ders Sınav Başvuru Tarihi : 1-2 Ağustos 2024

Tek Ders/Not Yükseltme/ Mezuniyete Üç Ders Sınav Tarihi : 7-8-9 Ağustos 2024, Saat 11.00

Mezuniyete Üç Ders Sınav Formu, Hukuk Fakültesi sayfası Öğrenci – Formlar sekmesinden alınabilir.