Duyurular

ISEP Başvuru Süreci Bilgilendirme Toplantısı

14 Ağustos 2024

21 Ağustos 2024 Çarşamba günü saat 16.00’da ISEP Başvuru Süreci Bilgilendirme Toplantısı düzenlenecektir. Toplantı Microsoft Team üzerinden online olarak gerçekleştirilecek olup toplantıya ISEP Üniversite İlişkileri Direktörü Jolene Blackmon da katılım sağlayacaktır.

ISEP (International Student Exchange Program), 50 ülkeden 300’den fazla üniversite ile oluşturulmuş, öğrencilerin bir ya da iki dönem yurtdışında eğitim almalarını sağlayan bir Uluslararası Öğrenci Değişim Programı’dır. Programa katılan tüm üniversitelerdeki eğitim dili İngilizce’dir. Her üniversitenin öğrenci alım koşulları kendileri tarafından belirlenmekle birlikte ISEP asgari koşulları mevcuttur.

Toplantıda öğrencilere ISEP başvuru süreci hakkında genel bilgiler verilecek olup öğrencilerin soruları Jolene Blackmon tarafından yanıtlanacaktır. Toplantıya katılım göstermek isteyen öğrencilerin Uluslararası Programlar Direktörü Dr. Volga Kurbanzade’ye (volga.kurbanzade@okan.edu.tr mail adresine) “ISEP Toplantısı Katılım Başvurusu” konulu bir mail göndermeleri gerekmektedir. Katılım başvurusu maili gönderen öğrencilere toplantı linki, toplantı gününe kadar mail yoluyla iletilecektir.