O’Learn Sanal Sınıf Bilgilendirmesi

14 Ekim 2024

Değerli Öğrencilerimiz,

Online derslerimizi yürüttüğümüz O’Learn platformunun kullanımı ve bilgilendirmesi için aşağıdaki yönergeleri takip edebilirsiniz.

• Chrome veya Microsoft Edge tarayıcıları üzerinden O’Learn platformuna erişim sağlayabilirsiniz. O’Learn platformuna OİS (Öğrenci İşleri Sistemi) kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapınız.
  • Giriş yaptıktan sonra, sol menüde bulunan Class Collab (Sanal Sınıf) bağlantısına tıklayarak sanal sınıfa erişebilirsiniz.
  • Planlı oturuma katılmak için Upcoming bölümünde bulunan dersin, tarih ve saati geldiğinde açılan Launch butonuna tıklayarak giriş yapabilirsiniz.
  • Eğer planlı bir oturum bulunmuyorsa, Join Classroom seçeneğini kullanarak kurs odasına katılabilirsiniz.
  • Önceki derslerinizi Previous alanından görüntüleyebilirsiniz.
  • Ders kayıtlarına Recordings bölümünden erişebilirsiniz.
  • Teknik sorunlar için master.uzem@okan.edu.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Sorun giderme ipuçları için tıklayınız.

Sanal Sınıf Kılavuzu;
O'LEARN PLATFORMUNDA SANAL SINIFA NASIL GİRİŞ YAPABİLİRİM?