2023 - 2024 Bahar Dönemi Uzaktan Eğitim Bütünleme Sınavları ve Esasları

04 Haziran 2024

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2023 - 2024 Bahar Dönemi Uzaktan Eğitim yüksek lisans programlarına ait Bütünleme Sınavları 8 Haziran 2024 Cumartesi günü Tuzla Kampüsü'nde, 10:00 - 13:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Her bir ders için sınav süresi 30 dakikadır.

Sınavda kimlik kontrolü yapılacak olup kimliklerinizi (Okul Kimlik Kartı veya Nüfus Cüzdanı, Ehliyet, Pasaport) yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.

Sınav, Tuzla Kampüsü’nde gözetmen eşliğinde laboratuvar ortamlarında Üniversitemize ait bilgisayarlar üzerinden gerçekleştirilecektir.

Seminer dersini alan öğrencilerimiz sınava saat 10.00 - 10.30 arasında başlayacaklardır.

Sınav Esasları

• Sınav bitiminde, sınıf listelerine imza atılması zorunludur.
  • Sınav esnasında cep telefonu kullanımı kesinlikle yasaktır.
  • Hesap makinesi kullanılabilir. (Cep telefonu üzerinden hesap makinesi kullanımı yasaktır.)
  • IP kontrolü yapılacaktır ve kampüs dışı sınav girişlerinde, sınav geçersiz sayılacaktır.