İlkokul Öğrencileri için Ağız Diş Sağlığı Etkinliğimiz

30 Nisan 2024

17 Nisan 2024 tarihinde, Üniversitemizin Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Müge Tokuç önderliğinde, öğrenci kulübümüz O’Studentist üyesi öğrencilerimizin katılımıyla ilkokul öğrencileri için ağız-diş sağlığı etkinliği düzenlendi.

İstanbul Sancaktepe Şehit Er Hasan Genç İlkokulu öğrencileri ile bir araya gelinen etkinlikte, dişlerin neden ve nasıl fırçalanması gerektiğini interaktif olarak anlatılarak erken dönemde ağız diş sağlığı bilinci oluşturulması amaçlanmıştır. İlkokul öğrencilerinin ilgi ile izledikleri ve sorular sorarak katıldıkları bu etkinlik ile konuya dikkat çekildi, öğrenciler eğlenerek ve dikkatle dinleyerek bilgi sahibi oldular.