Tiyatro Bölümü Ek Kontenjan Yetenek Sınavı Sonuçları Açıklandı!

13 Eylül 2024
Semra Batmaz %50 BURSLU
Zeycan Acar %50 BURSLU
Sıla Otmar %50 BURSLU

Yukarıdaki liste adayların başarı sırasına göre yapılmıştır.

Asil Liste’de yer alan adayların kesin kayıtları 16-19 Eylül 2024 tarihleri arasında çalışma saatleri içindedir.

Yedek Listede yer alan adayların kesin kayıtları 19-23 Eylül 2024 tarihleri arasında çalışma saatleri içindedir.

Kayıt için gerekli evraklar ve bilgi:

1- Üniversiteye kayıt için gelmeden önce ONLINE İLK KAYIT adresinden doldurulacak olan ön kayıt formunun bir adet çıktısı,
2- 2024 – YKS Sonuç Belgesi (İnternet çıktısı)
3- Lise diplomasının aslı veya onaylı örneği (veya geçici mezuniyet belgesi aslı) ile bir adet fotokopisi
4- Henüz mezun olmamış, fakat kayıt hakkı kazanmış öğrencilerin okudukları liseden muhtemel mezuniyet tarihini belirtir resmi yazı getirmeleri gerekmektedir.
5- Nüfus Cüzdanı Aslı ve kayıt esnasında Öğrenci İşleri Müdürlüğü’ne verilmek üzere 3 adet fotokopisi.
6- İkametgâh Beyan Formu (bu form ön kayıt ekranlarında mevcut olup, öğrenci tarafından doldurulması ve çıktısı alınarak kayıt esnasında imzalanarak Öğrenci İşleri Müdürlüğü’ne teslim edilmesi gerekmektedir)
7- Sabıka Kaydı Beyan Formu (bu form ön kayıt ekranlarında mevcut olup, öğrenci tarafından doldurulması ve çıktısı alınarak kayıt esnasında imzalanarak Öğrenci İşleri Müdürlüğü’ne teslim edilmesi gerekmektedir)
8- 2004 ve daha önceki yıllarda doğan erkek öğrenciler için askerlik şubesinden alınan yeni tarihli Askerlik Durum Belgesi (2005 ve sonrası doğumlu erkek öğrencilerin, ön kayıt ekranlarında bulunan Askerlik Durum Raporunu doldurup çıktısını imzalayarak kayıt esnasında Öğrenci İşleri Müdürlüğü’ne teslim etmesi gerekmektedir.)
9- Son altı ay içinde çekilmiş 3 adet 4,5cm x 6 boyutunda fotoğraf. Cepheden, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır. Renkli fotokopi veya polaroid fotoğraf geçerli değildir. Fotoğraflarınızın arkasına ad ve soyadınızın okunaklı bir şekilde yazılmış olması gerekir.
10- Ödemenin yapıldığını gösterir belge.(Kayıt esnasında ödeme tamamlandıktan sonra Mali İşler Müdürlüğü’nden alınacaktır.)

EKSİK BELGE İLE KAYIT YAPILAMAZ.

• Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılamaz.
  • Üniversiteler, gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıran adaylar hakkında gerekli yasal işlemleri yapmaya yetkilidirler.