2024 - 2025 Akademik Yılı Beyaz Önlük Törenlerimizi gerçekleştirdik

16 Ekim 2024

Diş Hekimliği ve Tıp Fakültelerimizin 2024-2025 Akademik Yılı Beyaz Önlük Törenlerini gerçekleştirdik. Öğrencilerimize önlüklerini Mütevelli Heyet Başkan Yardımcımız Işıl Okan Gülen, Rektörümüz Prof. Dr. Güliz Muğan, Rektör Yardımcılarımız ve Dekanlarımız giydirdi.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Deniz Gökçe Meral: “İlk hekimlik provası olarak aileleriniz şahitliğinde önemli bir geleneği devam ettiriyoruz. Bugün giydiğiniz beyaz önlüğünüz saflığın, temizliğin sembolü. Etik kurallara bağlı kalarak, önlüğün size verdiği sorumluluğu unutmayarak mesleğinizi sürdürmeniz çok önemli.”

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selçuk Mercan: “Kendisinden önce hastasını düşünen hekimlerden olun. Size lekesiz verdiğimiz bu önlüğü, yaşamınız boyunca tertemiz ve lekesiz olarak tutmanızı istiyoruz.”