İngilizce Hazırlık Dersleri Muafiyet Sınavları

27 Ağustos 2024

Değerli Öğrencilerimiz; İngilizce Hazırlık Sınıfı, PACE, muafiyet sınavlarımız 18.09.2024 tarihinde yüz yüze, kampüste yapılacaktır. Kalmış olduğunuz ders veya derslerin kodlarını transkriptinizden kontrol ederek aşağıda bulunan listeden işaretleme yapınız.

Sınav süreci tamamlanana kadar gerekli duyurular O’Learn üzerinden yapılacaktır. Lütfen O’Learn’de yapılacak olan duyuruları ve Okan Üniversitesi mail adresinizi düzenli kontrol ediniz. (2024-2025 akademik yılında kayıt olan öğrencilerimiz bu sınavlara başvuru yapmayacaktır.)

PACE derslerinden başarılı olan öğrenciler 30 Eylül tarihinde yapılacak olan OPAE (Okan Proficiency Academic Exam in English) sınavına girebileceklerdir.

Sorularınız için pace.admin@okan.edu.tr / aleyna.acikalin@okan.edu.tr adreslerine mail yazabilirsiniz.

Başvuru formunu doldurmak için tıklayınız.