Yüksek Lisans 2017-2018 Güz Dönemi Bütünleme Yeri ve Sınav Esasları

05 Ocak 2018

13 Ocak Cumartesi günü Uzem Yüksek Lisans programları Güz dönemi bütünlemeleri 10:00-12:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

SINAV ESASLARI

• Sınav kitapçık kapağına T.C. Kimlik numarası ve imza alanı doldurulması zorunludur.
  • Optik formlar her öğrenci ve her ders için ayrı ayrı kodlanmış bulunmaktadır. Öğrencilerin optik formlara sadece yanıtları işaretlemeleri gerekmektedir. T.C. Kimlik numarası doldurulması zorunlu değildir.
  • Sınav soru kâğıtlarının üzerine ilgili alanlara öğrenci numarası, ad, soyad yazılmalıdır.
  • Sınav esnasında cep telefonu kullanımı kesinlikle yasaktır.
  • Hesap makinesi kullanılabilir. (Cep telefonu üzerinden hesap makinesi kullanımı yasaktır)
  • Her sınav için soru sayıları ve optik formlar farklıdır. Öğrenciler soru kâğıtlarında gördükleri şekilde soruları o sınava ait olan optik forma yanıtlamalıdırlar.
  • Sınav soru ve optik yanıt anahtarlarının verilen şekilde tamamının teslim alınması gerekmektedir. Sınav sorularının dışarı çıkarılması yasaktır. Föyünü eksik teslim eden öğrencilerin sınavları geçersiz sayılacaktır

İstanbul sınıf listesine erişmek için tıklayınız.

Bölge Temsilcilikleri sınıf listesine erişmek için tıklayınız.

İstanbul sınıf kat planına erişmek için tıklayınız.

İstanbul Sınav Merkezi
Adres: Okan Üniversitesi Hasanpaşa Kampüsü
Uzunçayır Cad. No: 4/A 34722 Hasanpaşa - Kadıköy / İstanbul
Ulaşım için TIKLAYINIZ.