Yüksek Lisans 2017-2018 Güz Dönemi Final Yeri ve Sınav Esasları

08 Aralık 2017

23 Aralık Cumartesi günü Uzem Yüksek Lisans programları Güz dönemi finalleri gerçekleştirilecektir.

İstanbul sabah grubu (10:00-12:00) sınıf listesine erişmek için tıklayınız.

İstanbul öğleden sonra grubu (13:00-15:00) sınıf listesine erişmek için tıklayınız.

Bölge temsilcilikleri (10:00-12:00) sınıf listesine erişmek için tıklayınız.

İstanbul sınıf kat planına erişmek için tıklayınız.

SINAV ESASLARI
Sınav kitapçık kapağına T.C. Kimlik numarası ve imza alanı doldurulması zorunludur.
Optik formlar her öğrenci ve her ders için ayrı ayrı kodlanmış bulunmaktadır. Öğrencilerin optik formlara sadece yanıtları işaretlemeleri gerekmektedir. T.C. Kimlik numarası doldurulması zorunlu değildir.
Sınav soru kâğıtlarının üzerine ilgili alanlara öğrenci numarası, ad, soyad yazılmalıdır.
Sınav esnasında cep telefonu kullanımı kesinlikle yasaktır.
Hesap makinesi kullanılabilir. (Cep telefonu üzerinden hesap makinesi kullanımı yasaktır)
Her sınav için soru sayıları ve optik formlar farklıdır. Öğrenciler soru kâğıtlarında gördükleri şekilde soruları o sınava ait olan optik forma yanıtlamalıdırlar.
Sınav soru ve optik yanıt anahtarlarının verilen şekilde tamamının teslim alınması gerekmektedir. Sınav sorularının dışarı çıkarılması yasaktır. Föyünü eksik teslim eden öğrencilerin sınavları geçersiz sayılacaktır.

İstanbul Sınav Merkezi
Adres: Okan Üniversitesi Hasanpaşa Kampüsü
Uzunçayır Cad. No: 4/A 34722 Hasanpaşa - Kadıköy / İstanbul
Ulaşım için TIKLAYINIZ.

Bursa Sınav Merkezi
Adres: Uludağ
Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi B Blok, 2.kat B7

Ankara Sınav Merkezi
Adres: Ankara Üniversitesi Morfoloji Yerleşkesi
Sıhhıye PK 06100 Ankara

Antalya Sınav Merkezi
Adres: Antalya Yavuz Selim Anadolu Lisesi
Ulaşım için TIKLAYINIZ.

Adana Sınav Merkezi
Adres: Atatürk Caddesi Sular Plaza Kat: 3 No: 7 Seyhan

İzmir Sınav Merkezi
Bornova Mustafa Kemal Anadolu Lisesi
Adres: Manavkuyu Mahallesi 274/2 Sokak No1 Bayraklı / İZMİR

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık: İlçe merkezine uzaklık 3 km. İl merkezine uzaklık 10 km.

Ulaşım
Okulumuza METRO kullanıldığında (BORNOVA Durağında inildiğinde otobüsle aktarma yaparak, BÖLGE Durağında inildiğinde yaklaşık 500 m. yürüme mesafesindedir), İZBAN kullanıldığında (Salhane durağından 328, Halkapınar durağından 498 nolu otobüslerle aktarma yaparak), OTOBÜS (63, 214, 249 değişen numaralar için hareket saatleri) veya dolmuşla farklı güzergahları kullanarak doğrudan veya aktarmalı olarak gelebilirsiniz.

Gaziantep Sınav Merkezi

Adres: İncilipınar Mah. Gazi Muhtarpaşa Bulvarı, Kalyon İş Merkezi, Kat:2 No:66 Şehitkamil/Gaziantep