Yüksek Lisans 2016-2017 Yaz Dönemi Final Yeri ve Sınav Esasları

28 Temmuz 2017

5 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan finaller her ilde saat 10.00’da başlayacak olup, her ders için yarım saat süre verilecek ve tek oturumda gerçekleştirilecektir.

İstanbul sınıf listesine erişmek için tıklayınız.

Bölge Temsilcilikleri sınıf listesine erişmek için tıklayınız.

SINAV ESASLARI

• Sınav kitapçık kapağına T.C. Kimlik numarası ve imza alanı doldurulması zorunludur.
  • Optik formlar her öğrenci ve her ders için ayrı ayrı kodlanmış bulunmaktadır. Öğrencilerin optik formlara sadece yanıtları işaretlemeleri gerekmektedir. T.C. Kimlik numarası doldurulması zorunlu değildir.
  • Sınav soru kâğıtlarının üzerine ilgili alanlara öğrenci numarası, ad, soyad yazılmalıdır.
  • Sınav esnasında cep telefonu kullanımı kesinlikle yasaktır.
  • Hesap makinesi kullanılabilir. (Cep telefonu üzerinden hesap makinesi kullanımı yasaktır)
  • Her sınav için soru sayıları ve optik formlar farklıdır. Öğrenciler soru kâğıtlarında gördükleri şekilde soruları o sınava ait olan optik forma yanıtlamalıdırlar.
  • Sınav soru ve optik yanıt anahtarlarının verilen şekilde tamamının teslim alınması gerekmektedir. Sınav sorularının dışarı çıkarılması yasaktır. Föyünü eksik teslim eden öğrencilerin sınavları geçersiz sayılacaktır.

İstanbul Sınav Merkezi
Adres: Okan Üniversitesi Hasanpaşa Kampüsü
Uzunçayır Cad. No: 4/A 34722 Hasanpaşa - Kadıköy / İstanbul
Ulaşım için TIKLAYINIZ.

Bursa Sınav Merkezi
Adres: Yeni Karaman Mah. Sanayi Cad. 4.Kantar Sok.
Asya İş Merkezi No: 2/301 Osmangazi
Tel:0 (224) 240 21 27

Ankara Sınav Merkezi
Adres: Ankara Üniversitesi Morfoloji Yerleşkesi