Yüksek Lisans 2016-2017 Yaz Dönemi Vize Takvimi

06 Temmuz 2017

Değerli Öğrencilerimiz,

2016-2017 Yaz Dönemi Uzaktan Eğitim Yüksek Lisans vize sınavları 10-16 Temmuz 2017 haftası ders saatlerinizde online olarak EDERS platformu üzerinden yapılacaktır. Vizeler ders saatlerinde yapılacak olup; ilgili hafta 30 dk. sınav, kalan 90 dk. ders şeklinde gerçekleşecektir.

SINAV ESASLARI
1. Vize sınavları 10-16 Temmuz 2017 haftası ders saatlerinizde online olarak EDERS platformu üzerinden yapılacaktır.
2. Sınavlarınızı 10 Temmuz 2017 Pazartesi gününden itibaren sistemde görebileceksiniz.
3. Sınava girişte hata yapmamak için EDERS'e ait kullanım kılavuzlarına UZEM Kılavuz adresinden erişerek, “Sınava Giriş Eğitimi” ve "Sınav Eğitimi" sunumunu mutlaka izlemeniz gerekmektedir.
4. Her öğrenci belirli gün ve saatte sınava girecek şekilde sisteme tanımlanmıştır. Kendi sınav gününde ve saatinde sınava giremeyen öğrenciler, başka bir günde ve bölümle sınava giremeyecektir.
5. Çeşitli sebeplerle sınava katılamayan öğrenciler için; sınava giremeyen öğrenci sayısına ve sınava girememe sebebine bağlı olarak, mazeret (telafi) sınavı yapılıp yapılmayacağına hocalarımız karar verecektir.
6. Sınav saatlerinde UZEM ekibi online olarak sistemde olacaktır. Sınav öncesinde, esnasında ve sonrasında sorun yaşarsanız, hemen master.uzem@okan.edu.tr adresine ya da EDERS Yardım Masası’na durumunuzu yazarak-mümkünse ekran görüntüsü ile birlikte- “Ad-Soyad, Öğrenci No, Bölüm” bilgilerinizi de ekleyerek göndermeniz gerekmektedir.
7. Aşağıdaki derslerimiz için vize sınavı yapılmayacaktır ve Öğretim Üyelerimiz tarafından vize sınavı yerine ödev verilecektir.

PROGRAMDERS KODUDERS ADIÖĞRETİM ÜYESİ
Gayrimenkul Finansmanı ve Değerleme E-GYM521 Proje Geliştirme Öğr. Gör. Dr. Kerem Arslanlı
Gayrimenkul Finansmanı ve Değerleme E-GYM540 Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Öğr. Gör. Pınar Salahoğlu
Lojistik E-LOJ531 Lojistik ve TZY Stratejileri Yrd. Doç. Dr. Halim Yurdakul