Yüksek Lisans 2016-2017 Bahar Dönemi Final Yeri ve Sınav Esasları

03 Mayıs 2017

Değerli Öğrencilerimiz,

13 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan finaller her ilde saat 10.00’da başlayacak olup, her ders için yarım saat süre verilecek ve tek oturumda gerçekleştirilecektir.

İstanbul sınıf listesine erişmek için tıklayınız.

Bölge Temsilcilikleri sınıf listesine erişmek için tıklayınız.

SINAV ESASLARI

• Sınav kitapçık kapağına T.C. Kimlik numarası ve imza alanı doldurulması zorunludur.
  • Optik formlar her öğrenci ve her ders için ayrı ayrı kodlanmış bulunmaktadır. Öğrencilerin optik formlara sadece yanıtları işaretlemeleri gerekmektedir. T.C. Kimlik numarası doldurulması zorunlu değildir.
  • Sınav soru kâğıtlarının üzerine ilgili alanlara öğrenci numarası, ad, soyad yazılmalıdır.
  • Sınav esnasında cep telefonu kullanımı kesinlikle yasaktır.
  • Hesap makinesi kullanılabilir. (Cep telefonu üzerinden hesap makinesi kullanımı yasaktır)
  • Her sınav için soru sayıları ve optik formlar farklıdır. Öğrenciler soru kâğıtlarında gördükleri şekilde soruları o sınava ait olan optik forma yanıtlamalıdırlar.
  • Sınav soru ve optik yanıt anahtarlarının verilen şekilde tamamının teslim alınması gerekmektedir. Sınav sorularının dışarı çıkarılması yasaktır. Föyünü eksik teslim eden öğrencilerin sınavları geçersiz sayılacaktır.

İstanbul Sınav Merkezi
Adres: Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü
Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü, 34959 Akfırat - Tuzla
Ulaşım Bilgileri için TIKLAYINIZ.
Sınav binası: UBYO / Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi
Servis bilgileri: Kadıköy rıhtım Simit Sarayı (Deniz Otel yanı) önünden servis kaldırılacaktır. Servisler 7:30-9:00 arasında taşıma sağlayacaktır. Sınav bitiminde 12:30’da Kadıköy’e geri dönüş sağlanacaktır.

Servis ulaşımı ücretsizdir.
Yiyecek-İçecek hizmetleri: Kampüs içerisinde bulunan Yaşam Merkezinden sağlanabilir.

Bursa Sınav Merkezi
Adres: Yeni Karaman Mah. Sanayi Cad. 4.Kantar Sok.
Asya İş Merkezi No: 2/301 Osmangazi
Tel:0 (224) 240 21 27

Ankara Sınav Merkezi
Adres: İstanbul Teknik Üniversiteliler Birliği Vakfı
Büklüm Sokak No: 71 06700 Kavaklıdere

Antalya Sınav Merkezi
Antalya Yavuz Selim Anadolu Lisesi
Ulaşım Bilgileri için TIKLAYINIZ.

Adana Sınav Merkezi
Adres: Atatürk Caddesi Sular Plaza Kat: 3 No: 7 Seyhan

İzmir Sınav Merkezi
Bornova Mustafa Kemal Anadolu Lisesi
Adres : Manavkuyu Mahallesi 274/2 Sokak No1 Bayraklı

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık: İlçe merkezine uzaklık 3 km. İl merkezine uzaklık 10 km.
Ulaşım: Okulumuza METRO kullanıldığında (BORNOVA Durağında inildiğinde otobüsle aktarma yaparak, BÖLGE Durağında inildiğinde yaklaşık 500 m. yürüme mesafesindedir), İZBAN kullanıldığında (Salhane durağından 328, Halkapınar durağından 498 nolu otobüslerle aktarma yaparak), OTOBÜS (63, 214, 249 değişen numaralar için http://www.eshot.gov.tr/HareketSaatleri.aspx) veya dolmuşla farklı güzergahları kullanarak doğrudan veya aktarmalı olarak gelebilirsiniz.

Gaziantep Sınav Merkezi
Bayraktar Anadolu Lisesi