Haberler

24 Ağustos 2023

Üniversitemiz ve TÜBİTAK Marmara Teknokent arasında iki protokol imzalandı

Üniversitemiz ve TÜBİTAK Marmara Teknokent arasında “İyi Niyet Protokolü” ve...

11 Ekim 2022

Öğrencilerimiz altın ve bronz madalya kazandı

4. Uluslararası GastroAfyon Lezzet ve Turizm Festivali'nde Gastronomi ve Mutfak...

23 Mart 2022

Çanakkale Zaferi’ni anlattı

Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Kamil Necdet Ar, “Söz İstanbul’da” programına...

17 Ocak 2022

Öğrencilerimizden Üsküdar’a katkı önerileri

Üsküdar İmar ve Kültür Derneği, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümümüzden...

09 Aralık 2021

Göçün Getirdiği Lezzetler Yemek Yarışması

Gastronomi Bölümümüz, WALD ve Pendik Belediyesi iş birliği ile gerçekleştirilen...

24 Kasım 2020

Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık Dersi Öğrenci Sergimiz açıldı!

Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi Bölümümüzün Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık Dersi...

14 Haziran 2019

Gastronomi Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi İlkay Gök Kanal D Haber’deydi

Gastronomi Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi İlkay Gök Kanal D...

21 Mayıs 2019

Doç. Dr. Kamil Necdet Ar Kanal B’de

Kanal B'de yayınlanan ve tek konuşmacı olarak Uygulamalı Bilimler Fakültesi Öğretim...

08 Mart 2019

VAR’ın Türk Futboluna Etkileri TRT Spor’daydı

Uygulamalı Bilimler Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü’nün düzenlediği VAR’ın Türk Futboluna...

11 Şubat 2019

Öğretim üyelerimizden çocuklara sanal gerçeklik projesi

Uygulamalı Bilimler Fakültesi Yeni Medya Bölümü Dr. Öğretim Üyemiz Semra...

29 Kasım 2018

Müze Markalaştırma Atölyesi düzenlendi

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümümüzün 28 Kasım 2018 tarihinde gerçekleştirdiği...

26 Kasım 2018

Gastronomi Bölümümüzün yeni dersi medyada geniş yer buldu

Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi Bölümümüzün müfredatına aldığı Kebap Dersi basında...

4