Dr. Öğr. Üyesi Öznur Bayraktar bölüm yazarlığı yaptı

04 Mayıs 2018

Tıbbi Biyoloji ve Genetik Anabilim Dalı’nda görev yapmakta olan Dr. Öğr. Üyesi Öznur Bayraktar, alanında en saygın yayınevlerinden biri olan Springer tarafından Sundas Fayyaz ve Ammad Ahmad Farooqi editörlüğünde basılan “Recent Trends in Cancer Biology: Spotlight on Signaling Cascades and microRNAs. Cell Signaling Pathways and microRNAs in Cancer Biology”adlı kitapta bir bölümün ilk yazarlığını yaptı.

Öznur Bayraktar, Bilkent Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümünden ‘Onur Derecesi’ ile 2010 yılında mezun olduktan sonra 2010-2016 yılları arasında Sabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri’nde görev yapmakta olan değerli bilim insanı Prof. Dr. Devrim Gözüaçık ile yüksek lisans ve doktora çalışmalarını tamamladı. 2016 yılının Eylül ayından beri Okan Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde görev yapmaktadır.