Bir Gün Okan’lı oldular

21 Aralık 2016

Okan Koleji öğrencilerinin Okan Üniversitesi’nin farklı fakültelerinde okumak isteyenlere yönelik yeni başlattığı Bir Gün Okan’lı Olmak projesi kapsamında, 20 Aralık 2016 tarihinde öğrenciler Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Semih Baskan’ı ziyaret ettiler.
Tıp Fakültesi Temel Bilimler Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Demet Kaya ile birlikte Dekanımız Prof. Dr. Semih Baskan; Ece İrem Ünlü, Emek Kaya, Berk Şenöz, Naz Tür isimli öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Bu sohbette, öğrencilere gerek mezuniyet öncesi tıp eğitimi, gerekse de mezuniyet sonrası tıp eğitimi konularında bilgiler aktarıldı.
Konuk öğrenciler daha sonra Biyokimya Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülnur Andican’ ın Tıp Fakültesi Dönem 1 öğrencilerine verdiği derse katıldılar. Bu şekilde Tıp Fakültesi dersine gayriresmi olarak dahil oldular.