Duyurular

Ötenazi konulu münazara etkinliği

01 Aralık 2017

Tıp Öğrencileri Birliğimiz, Araştırma Değişimi (SCORE) ekibi öğrencilerimiz ötenazi konulu münazara etkinliğini 30 Kasım 2017 Perşembe günü, Tıp Fakültesi Binası, Oğuz Çarmıklı Amfisi’nde gerçekleştirdi.

“Tartışarak Anlatıyoruz, Tartışarak Anlıyoruz!” sloganıyla yola çıkılan etkinliği 8 asistan öğrencimiz, 4’er kişilik iki grup olarak düzenledi. Bir grup ötenazinin olması gerektiği düşüncesini destekler ve savunurken, diğer grup ötenazinin uygulanmaması gerektiğini vurguladı.

Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Pervin Somer, Adli Tıp Anabilim Dalı Yrd. Doç. Dr. Nezih Varol, Fizyoloji Anabilim Dalı Yrd. Doç. Dr. Esra Bihter Gürler, Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı Yrd. Doç. Dr. Dila Şener etkinlik jürisinde yer aldı. Jüri tarafından belirlenen “konuyu anlama, konuya hakim olma, doğru ve etkili konuşma, savunduğu konuda kullanılan kaynaklar, karşı grubun görüşlerini eleştirme becerisi ve zamanı değerlendirme” gibi kriterler üzerinden tartışma grupları değerlendirildi ve kazanan grup belirlendi.

ARAŞTIRMA DEĞİŞİMİ (SCORE) EKİBİ

Araştırma Değişimi Direktörü (LORE) : Sarp Orhan Kocagüney
Araştırma Değişimi Asistanları :
Ayşenur Ünlütürk
Enes Karakaya
Esra Aydoğan
Ezgi Yazgülü
Gizem Özçelik
Serhat Ertuğrul
Sezin Sayın
Uğur Can Demir

Galeri