Araştırma Görevlisi Alımı - Tıp Fakültesi

28 Nisan 2017

Üniversitemiz Tıp Fakültesi, Anatomi Anabilim Dalı için 08.04.2017 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı web sayfasında ilan edilen Araştırma Görevlisi kadrosuna başvuran adaylardan giriş sınavı sonucuna göre BAŞARILI olan adaylar aşağıda belirtilmiştir.

TIP FAKÜLTESİ – ANATOMİ ANABİLİM DALI

Sıra No.ADI SOYADI

AÇIKLAMA

Ayşegül SOLAK

Asil

Üniversitemiz Tıp Fakültesi, Biyoistatistik Anabilim Dalı için 08.04.2017 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı web sayfasında ilan edilen Araştırma Görevlisi kadrosuna başvuran adaylardan giriş sınavı sonucuna göre BAŞARILI olan adaylar aşağıda belirtilmiştir.

TIP FAKÜLTESİ- BİYOİSTATİSTİK ANABİLİM DALI

Sıra No.ADI SOYADI

AÇIKLAMA

Duygu KORKMAZ

Asil

Üniversitemiz Tıp Fakültesi, Biyokimya Anabilim Dalı için 08.04.2017 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı web sayfasında ilan edilen Araştırma Görevlisi kadrosuna başvuran adaylardan giriş sınavı sonucuna göre BAŞARILI olan adaylar aşağıda belirtilmiştir.

TIP FAKÜLTESİ- BİYOKİMYA ANABİLİM DALI

1Merve BAT Asil
2Ümmühan Fulden BOZKAYA Yedek

Üniversitemiz Tıp Fakültesi, Fizyoloji Anabilim Dalı için 08.04.2017 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı web sayfasında ilan edilen Araştırma Görevlisi kadrosuna başvuran adaylardan giriş sınavı sonucuna göre BAŞARILI olan adaylar aşağıda belirtilmiştir.

TIP FAKÜLTESİ - FİZYOLOJİ ANABİLİM DALI

1Çiğdem ÖZTÜRK Asil

Üniversitemiz Tıp Fakültesi, Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı için 08.04.2017 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı web sayfasında ilan edilen Araştırma Görevlisi kadrosuna başvuran adaylardan giriş sınavı sonucuna göre BAŞARILI olan adaylar aşağıda belirtilmiştir.

TIP FAKÜLTESİ – Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı

1 Perihan YALÇINKAYA Asil

Üniversitemiz Tıp Fakültesi, Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı için 08.04.2017 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı web sayfasında ilan edilen Araştırma Görevlisi kadrosuna başvuran adaylardan giriş sınavı sonucuna göre BAŞARILI olan adaylar aşağıda belirtilmiştir.

TIP FAKÜLTESİ – TIBBİ MİKROBİYOLOJİ ANABİLİM DALI

1Harika Öykü DİNÇ Asil
2Merve ORDU Yedek

Üniversitemiz Tıp Fakültesi, Tıbbi Biyoloji Programı için 08.04.2017 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı web sayfasında ilan edilen Araştırma Görevlisi kadrosuna başvuran adaylardan giriş sınavı sonucuna göre BAŞARILI olan adaylar aşağıda belirtilmiştir.

TIP FAKÜLTESİ- TIBBİ BİYOLOJİ ANABİLİM DALI

1Tuğba AVCILAR Asil